Sjuk

Har varit dålig sen i torsdags. Kom hem ifrån Willys i torsdags och kände mig helt utmattad och mådde illa och så föll jag ihop i trappan. Hela kroppen kändes konstig :s Så i fredags började jag spy (har inte spytt sen dess) och nu idag är jag äntligen bättre :) Imon ska jag till "Nya" Rönninge och hälsa på Linda och de söta små hästarna =)
Men idag ska jag kolla på Heartland och börja läsa en bok som jag har lånat, Järnkonungen heter den =)
Ha en bra dag alla i det underbara vädret =)

Dröm

Vet vad jag vill göra med mitt liv nu eller i alla fall försöka uppfylla det.
Om jag väljer att hoppa av utbildningen i Växjö (absolut inget bestämt) så ska jag försöka komma in på en utbildning i Strömsholm (hästar). Och gör jag de å om jag pluggar vidare på Flyinge så är en del av min dröm uppfylld :D Nästa del av min dröm är att hjälpa hästar som har mentala och fysiska problem och även hjälpa de som har funktionshinder =) Hoppas min dröm slås in! =)
Ha de bra :)

Drömmer

Jaha då sitter jag här igen och drömmer mig bort. Skulle så gärna vilja sitta på häst ryggen igen! Sitta där och jobba varenda muskel i kroppen, känna sig fri och bara ha hästen att prata med och bara va!
Detta saknar jag mest med hästar och självklart det hårda arbetet utanför ridningen! =) <3 Fortsätta kolla på Heartland nu :)

Tänker

Har inte skrivit här på evigheter!  Men det har varit så mycket med att plugga på högskolan och annat. Har skaffat pojkvän nu :) ♥ Varit tsm i lite mer än två månader nu :) ♥ 
Tänkte skriva här nu. Pga att jag har börjat kolla på serier om hästar, Heartland och McLeod'sDaughters. Och då kände jag hur ont det gör inom mig nu när jag inte rider. Jag önskar att det fanns någon som förstår hur ont det gör med att släppa sin största dröm och det man älskar att hålla på med! Hatar att vara ifrån det! Jaja. Kände att jag var tvungen att lätta på hjärtat lite. Ska försöka sova nu.
God natt alla som läser detta inlägg. 

RSS 2.0