Dålig på rubriker :P

Dagen bestod av att gå upp halv åtta. Sen drog jag till arbetsförmedlingen på möte där. Hon var inte glad på mig men det slutade bra ändå :) Ska kanske göra praktik på Karl-oskar skolan här i Ronneby. Hon skulle ringa rektorn och säga att jag var intresserad :)
Stack sen till Eve och hämtade mina saker och pratade lite :) Vill verkligen ha ett jobb nu eller i alla fall en praktikplats! Så tråkigt att bara gå hemma :(
Följde med mamma och handlade på Maxi. Sen hem och laga mat :) Gick ut till kaninerna och gav dom mat och sen la jag mig i soffan och sov en liten stund.
Tänkte kolla på Sverige-Danmark men det går ju riktigt dåligt!! :(
Ska kolla på Glee sen vid åtta sen vet jag inte om jag ska kolla på Livet blir bättre eller sitta vid datorn.

Pöss Pöss

        


                   


Tisdag

Har verkligen glömt bort att blogga igen :(
Fredagen den 13e gick bra :D hände bara Eve och Emme saker :P Haha. Eve drog ner en lampa på golvet som gick i tusen bitar och Emme drog sönder sina byxor ^^ haha smarta!
Eve, Emme och jag drog in till Karlshamn den dagen för att lämna tillbaka saker till ett jobb Eve hade tackat nej till. Var väldigt roligt att få åka med :P Dom hittade inte så bra ^^ Haha. Efter vi hade lämnat dom sakerna då skulle vi till McDonalds och då tyckte Emme att vi skulle ta en annan väg dit och de gjorde vi förutom att de var en omväg :P Haha.
Fixade Eves hår på kvällen och det medlet luktade som bebis bajs enligt Hanna I haha. Sen blev de Just Dance med Eve, Emme och Hanna I. Tror att alla tyckte att de var riktigt roligt :D
På lördagen blev de ännu mer hårfärgning på Eves hår och MKT dansande men då var de bara jag och Eve :)

Söndagen blev de slappt :) Under veckan hände de inte så mkt.
Den 20e var de fest igen med roligt folk och vidare till Puls :)
Lördagen drog jag hem till min syster och hennes vänner som skulle festa :) Drog med dom ut till Puls där en trillade på dansgolvet och drog med mig i fallet :s ajaj :s
När jag kom hem från Puls så värkte de som bara den i huvudet och jag fick gå och spy och jag hade bara druckit 4cider. Mamma och jag kom fram till sen att jag hade fått en hjärnskakning :( att det var df jag spydde :( Mådde helt okej på söndagen. Träffade Anna, John och Adde och åkte runt med bilarna och sen stack vi till Katrins å åt och då kom Linus och gjorde oss sällskap :) På kvällen då började jag må riktigt dåligt :( Mådde illa och hade ont i huvudet :(
Som tur var så hade de gott över till måndagen och idag mår jag bara bra :)
I morgon ska jag till arbetsförmedlingen på möte kl. 9.00 :s Efter de ska jag dra tll Eve och hämta mina saker och prata lite säkert :D Sen drar jag till teorin :)
På torsdag ska jag luncha med Sofia och sen ska jag möta Hanna I och vi ska gå på stan lite :) Ska sen hem och dammsuga uppe och nere åt mamma :)
Kvällen bjuds på Once Upon A Time kl. 20.00 och vid 21.00 blir de Revenge :D

Fredag blir de fest hos mig! :D och sen drar vi ut :D

Bye bye de var allt denna gången :)


Onsdag!

Varit på körteorin idag, gick inte så bra men det är bara att fortsätta att kämpa på :)
Har bokat och betalat biljetterna till Eric Saade som kommer till Karlskrona den 26april!!! =D Ska bli sssååå kul att se han!! Kommer säkert bli en riktig show av de! =D sssååå nice! Ska dit med Hanna I :)

På fredag är det den 13 :S Då ska jag, Eve, Emme och kanske Hanna K spela lite singstar och dansa lite :P kommer bli riktigt nice! :D Även teori på fredag!

I kväll blir de Glee 20.00 och 21.00 blir det Livet blir bättre på 3an :)
I morgon torsdag så är det mkt på tv! Vid 20.00 är de både Grimm på 6an och så börjar en ny serie på 5an tyvärr exakt samma tid som Grimm. Once upon a time heter den! :D ska spela in den på söndagen :P och kolla på Grimm direkt imon :P Sen 21.00 börjar de också en ny serie som jag inte får missa! Revenge heter den på 3an! Verkar jätte bra :D Syns de att jag gillar sånt som är övernaturligt^^

Allt för mig idag :) Tycker att jag håller på att bättre mig med bloggandet :P

Bye bye <3




                       

                    





  

Måndag!

Hade en toppen helg :D Spelkväll, fest och mys med syster stod på helgens schema :D
En toppen helg!! :D

Idag har jag varit på körteorin sen mötte jag Hanna K och Johanna :D Vi körde Just Dance :D Har jätte ont i armen nu bara :(..
Imon blir de kanske att dansa :P Ingen teori imon. Dom har stängt imon. Får ta de på onsdag.

Får se vad resten av veckan har att erbjuda :)

Bye bye.



Puls IGEN!!

Hänt en hel del sen sist. Haft nyårs fest och det slutade med utgång på Puls :D Mkt roligt! :D
Efter de har de inte hänt så himla mkt. Helt slut med M.. men de visade sig för inte så länge sen att han är ett ashål!!! Nu är han ihop med en tjej efter mindre en vecka efter att de tog slut mellan mig och han!! Hatar han!
I torsdags (5/1-12) var de utgång med trevligt folk :D
Igår (6/1-12) var jag hos Eve med Nicole och Emme :D vi spelade och pratade massa! :) Mkt roligt!!
Idag blir de fest med syster, Linan och Lina :D och självklart blir de Puls!! Har även bokat biljetterna till Eric Saade som kommer till Karlskrona den 26april!!!! :D Ska gå med Hanna I :D
Nu ska vi göra oss iordning :)
Bye Bye!

RSS 2.0